BAKEA - Travel Information / Ulaşım Bilgileri

ULAŞIM BİLGİLERİ:

8. BAKEA Sempozyumu Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde gerçekleşecektir. İlk gün sabah, kayıt ve açılış oturumları İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda yapılacak, sonrasında bildirilerin sunulacağı paralel oturumlar İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, 3. Kat dersliklerinde devam edecektir.

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi, Kadıköy’de Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Göztepe Yerleşkesi, Sabiha Gökçen havalimanına 34 km, Istanbul Havalimanına 50 km uzaklıktadır. Her iki havalimanından Kadıköy’e havalimanı servisleri bulunmaktadır. Sabiha Gökçen Havalimanından Kadıköy’e metro ile ulaşmak da mümkündür.

Kadıköy’den Marmara Üniversitesi Göztepe yerleşkesi 3 km uzaklıktadır. Kadıköy Rıhtım’da bulunan otobüs duraklarından 14B, 14ŞB, 19M, 20K, 8A, 19F nolu otobüslerle yerleşkeye ulaşılabilir. Marmara Üniversitesi Otobüs Durağı kampüs girişinin tam karşısında bulunmaktadır.

Kadıköy rıhtıma Avrupa yakasından vapurlarla, Anadolu yakasından metro ile ulaşmak mümkündür. Marmaray hattını kullanacak katılımcılarımız için kampüse en yakın istasyon Feneryolu İstasyonudur. Feneryolu İstasyonu, Göztepe Yerleşkesine 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Tüm katılımcılarımıza kampüse ulaştıklarında, sempozyum gönüllüsü öğrencilerimiz eşlik edeceklerdir.

TRAVEL INFORMATION:

The 8th BAKEA Symposium will be held at Marmara University, Göztepe Campus, Faculty of Humanities and Social Sciences. On the first day, the registration and opening sessions will be held in İbrahim Üzümcü Conference Hall in the morning. Then, the parallel sessions for paper presentations will continue in the lecture halls on the third floor of the Faculty of Humanities and Social Sciences.

Marmara University Göztepe Campus is located on Fahretin Kerim Gökay Street in Kadıköy. Göztepe Campus is 34 km away from the Sabiha Gökçen Airport, and 50 km away from the Istanbul Airport. There are airport shuttles to Kadıköy from both airports. It is also possible to travel to Kadıköy by metro from the Sabiha Gökçen Airport.

Marmara University Göztepe Campus is 3 km away from central Kadıköy. It is possible to come to the campus by taking one of the busses ( bus numbers are 14B, 14ŞB, 19M, 20K, 8A, 19F9) from the bus stops at Kadıköy Pier. The bus stop called Marmara University Stop is just across the main entrance of the university.

Kadıköy Pier may be reached by ferries from the European side, and by metro on the Asian side.  For those who may wish to use Marmaray line, the closest station to the campus is Feneryolu Station, which is a 10-minute-walk to the campus.

All our participants will be accompanied by our voluntary students who will be happy to assist when they arrive on campus.

Bu sayfa 8. Uluslararası BAKEA (Batı Kültür ve Edebiyat Araştırmaları) Sempozyumu tarafından en son 20.09.2023 11:44:12 tarihinde güncellenmiştir.

8. Uluslararası BAKEA (Batı Kültür ve Edebiyat Araştırmaları) Sempozyumu